COVID-19 revalidatie

Corona, u kunt er bijna niet meer omheen. Helaas neemt corona veel nadelen met zich mee, zeker na een besmetting van het virus. Klachten die daarbij veel voorkomen zijn vermoeidheid, verminderde kracht en concentratie, reuk- en smaakverlies en spierpijnen. Ook klachten als kortademigheid en benauwdheid kunnen nog lang aanhouden. Daarom is het van belang om snel te starten met het revalideren na een besmetting.

Wij bieden een specifiek ontwikkeld revalidatietraject aan voor mensen die besmet zijn geweest met het coronavirus. Op basis van een intakegesprek, lichamelijk onderzoek en specifieke testen om het uithoudingsvermogen en de spierkracht in kaart te brengen stellen we samen met u een doelgericht behandelplan op. Door middel van de vele mogelijkheden binnen onze praktijk, bijvoorbeeld zuurstoftherapie, kunnen we u helpen bij het terugwinnen van conditie en het opbouwen van spierkracht. Daarnaast kan er multidisciplinaire gewerkt worden indien nodig.

Heeft u zelf corona gehad of kent u iemand die het gehad heeft en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden met betrekking tot het herstel, neem dan vrijblijvend contact met ons op!