Handleiding zorg op afstand

27 sep, 2020

Om u in deze tijd toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij gestart met het zogenaamde eHealth. Dit is zorg op afstand. Wij maken hierbij gebruik van PhysiApp. Via deze weg willen wij u informeren over de mogelijkheden en hoe het werkt. 

Hoe het werkt: 

  1. PhysiApp heeft een webversie, een Android en een iOS applicatie waarin de fysiotherapeut of trainer een oefenschema voor je kan klaarzetten. Download de applicatie of ga naar de webversie. 

  1. Alleen met uw toestemming, sturen wij u via de beveiligde omgeving een e-mail, met daarin een link naar de applicaties en een verificatiecode.  

  1. Deze verificatiecode vult u samen met uw geboortejaar in de app of webversie in.  

  1. Het oefenprogramma staat klaar en u kunt aan de slag!

  1. Heeft u een oefening voltooid? U kunt dit in de app aangeven en aangeven hoeveel moeite het u heeft gekost. Op die manier verkrijgen wij feedback en kunnen wij het oefenprogramma aanpassen. 

  1. Als het oefenprogramma wordt gewijzigd, ontvangt u via e-mail een nieuwe verificatiecode en een link om het oefenprogramma te openen.

  1. Er bestaat een mogelijkheid om de oefeningen te downloaden op het apparaat waarop u ze bekijkt, zodat deze ook offline beschikbaar zijn.

De omgeving biedt ook de mogelijkheid om via een beveiligde verbinding te beeldbellen. Op die manier kunnen we u toch van dienst zijn zonder fysiek contact te hebben. Heeft u acute klachten en wilt u graag advies? Laat het ons weten!

Mocht u er niet uitkomen, wij helpen u graag! U kunt ons bereiken zoals u gewend bent, via 076-5720057 of via e-mail.

Wij willen u vast bedanken voor uw begrip. 

Team Doornbos