AV Sprint

Doornbos Fysio maakt deel uit van de medische commissie bij AV Sprint. Ook neemt onze collega Johan de Koning deel aan het inloopspreekuur exclusief voor de leden van AV Sprint op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Alle leden van AV Sprint kunnen op maandagochtend van 8.00 tot 10.00 uur terecht bij het inloopsportspreekuur van Doornbos Fysio Groep op onze locatie aan de Abdijstraat 26. Een afspraak is niet nodig maar het is handig als u van te voren laat weten dat u komt en waarvoor, zodat we u bij de juiste sportfysiotherapeut kunnen inplannen.

Of bel voor een afspraak met een van onze sportfysiotherapeuten met 076 5720057. U kunt ook direct online een afspraak inplannen via de afsprakenmodule. Kies als datum de eerstvolgende dinsdag. Daarna verschijnen de beschikbare tijden waaruit u kunt kiezen. 

Directe lijn met Amphia en Medinova

Doornbos Fysio Groep is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van sportblessures en heeft veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en diverse andere medische en paramedische instellingen.

We hebben verschillende behandelmethoden in huis om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, zoals dry needling, onderzoek door middel van echografie, onze Contrex®-meetapparatuur en de TMG100.

Als enige praktijk in de regio heeft Doornbos Fysio Groep een eigen kunstgrasveld zodat we uw behandeling op uw sport kunnen afstemmen. Topsporters kunnen zelfs diverse keren per dag bij ons komen trainen opdat ze zo snel mogelijk weer op het sportveld staan.