BNMHC Zwart-Wit Breda

Doornbos Fysio Groep verzorgt de medische begeleiding van Zwart-Wit Heren 1. Luuk Cavens en Michelle Beentjes, de fysiotherapeuten voor Zwart-Wit, houden iedere maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur voor alle leden een inloopspreekuur op de praktijk aan de abdijstraat 26. Dit heeft te maken met de sluiting van het clubhuis vanwege COVID-19. Leest u voor het maken van een afpsraak onze aangepaste huisregels nog even door.

Neem voor het plannen van een afspraak met Luuk of Michelle contact op met Doornbos Fysio Groep via 076 5720057.

Directe lijn met Amphia en Bergman Clinics:

Doornbos Fysio Groep is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van sportblessures en heeft veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, Bergman Clinics en diverse andere medische en paramedische instellingen.

We hebben verschillende behandelmethoden in huis om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, zoals dry needling, onderzoek door middel van echografie, onze Contrex®-meetapparatuur en de TMG100.

Als enige praktijk in de regio heeft Doornbos Fysio Groep een eigen kunstgrasveld zodat we uw behandeling op uw sport kunnen afstemmen. Topsporters kunnen zelfs diverse keren per dag bij ons komen trainen opdat ze zo snel mogelijk weer op het sportveld staan.