RKVV DIA

Doornbos Fysio Groep verzorgt de medische begeleiding van alle spelers van RKVV Dia. Rik van Waes en Martijn Lips,  de fysiotherapeuten voor RKVV Dia, houden iedere dinsdag van 17.30 tot 18.30 uur een spreekuur in het clubhuis. Het is fijn als u zich van tevoren aanmeldt voor dit spreekuur.

Afspraak: telefonisch of via afsprakenmodule

Bel voor een afspraak met Rik van Waes, Martijn Lips of met een van de andere sportfysiotherapeuten met 076 5720057. Rik is in spoedgevallen bereikbaar op  06 51799314.

U kunt ook direct online een afspraak inplannen via de afsprakenmodule. Kies de datum van de eerst komende dinsdag. Daarna verschijnen de beschikbare tijden waaruit u kunt kiezen. 

Alle leden van de bij ons aangesloten verenigingen kunnen op maandagochtend van 08:00 tot 10:00 uur terecht bij het inloopsportspreekuur van Doornbos Fysio Groep op onze locatie aan de Abdijstraat 26. Een afspraak is niet nodig maar het is handig als u van te voren laat weten dat u komt en waarvoor, zodat we u bij de juiste sportfysiotherapeut kunnen inplannen.

Directe lijn met Amphia en Medinova

Doornbos Fysio Groep is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van sportblessures en heeft veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en diverse andere medische en paramedische instellingen.

We hebben verschillende behandelmethoden in huis om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, zoals dry needling, onderzoek door middel van echografie, onze Contrex®-meetapparatuur en de TMG100.

Als enige praktijk in de regio heeft Doornbos Fysio Groep een eigen kunstgrasveld zodat we uw behandeling op uw sport kunnen afstemmen. Topsporters kunnen zelfs diverse keren per dag bij ons komen trainen opdat ze zo snel mogelijk weer op het sportveld staan.