VV Baronie

 

Doornbos Fysio Groep verzorgt de medische begeleiding van de selectie en van alle spelers van VV Baronie. Luuk Cavens is de fysiotherapeut voor VV Baronie en tevens de fysiotherapeut van het eerste team. Luuk is tijdens de volgende spreekuren aanwezig in het Sponsorhome van Baronie: 

  • Dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur voor alle leden van Baronie.
  • Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur
    (alleen voor het eerste team en eventueel  op afspraak voor andere leden)
  • Donderdag van 19.00 tot 20.00 uur
    (alleen voor het eerste team en eventueel op afspraak voor andere leden)
  • Plus de (oefen-)wedstrijden op de zondagen van het eerste team. 

Afspraak: telefonisch of via afsprakenmodule

Bel voor een afspraak met Luuk Cavens of met een van de andere sportfysiotherapeuten met 076 5720057. Luuk is in spoedgevallen bereikbaar op 06 57 20 66 43.

U kunt ook online direct een afspraak inplannen via de afsprakenmodule.
Kies als datum de eerstvolgende dinsdag. Daarna verschijnen de beschikbare tijden waaruit u kunt kiezen. 

Inloopspreekuur voor aangesloten verenigingen

Maandagochtend tussen 08.00 en 10.00 uur

Alle leden van de bij ons aangesloten verenigingen kunnen op maandagochtend van 8.00 tot 10.00 uur terecht bij het inloopsportspreekuur van Doornbos Fysio Groep op onze locatie aan de Abdijstraat 26. Een afspraak is niet nodig maar het is handig als u van te voren laat weten dat u komt en waarvoor, zodat we u bij de juiste sportfysiotherapeut kunnen inplannen.

Directe lijn met Amphia en Medinova

Doornbos Fysio Groep is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van sportblessures en heeft veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en diverse andere medische en paramedische instellingen.

We hebben verschillende behandelmethoden in huis om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, zoals dry needling, onderzoek door middel van echografie, onze Contrex®-meetapparatuur en de TMG100.

Als enige praktijk in de regio heeft Doornbos Fysio Groep een eigen kunstgrasveld zodat we uw behandeling op uw sport kunnen afstemmen. Topsporters kunnen zelfs diverse keren per dag bij ons komen trainen opdat ze zo snel mogelijk weer op het sportveld staan.