Barons Breda

Doornbos Fysio Groep verzorgt de medische begeleiding van Barons Breda. Onze collega Rik van Waes is al 15 jaar betrokken bij de basketbalvereniging van Breda, op dit moment als speler van Heren 1 en als behandelend fysiotherapeut van verschillende basketballers. 

Afspraak: telefonisch of via afsprakenmodule

Leden van de Barons die een blessure hebben, kunnen op donderdagavond en zaterdag overdag met Rik van Waes contact opnemen in sporthal De Doelen. Bel voor een afspraak met Rik of met een van de andere sportfysiotherapeuten met 076 5720057. Rik is in spoedgevallen bereikbaar op  06 51799314.

U kunt ook direct online een afspraak inplannen via de afsprakenmodule. Kies als datum de eerstvolgende dinsdag. Daarna verschijnen de beschikbare tijden waaruit u kunt kiezen. 

Alle leden van Barons Breda kunnen op maandagochtend ook van 8.00 tot 10.00 uur terecht bij het inloopsportspreekuur van Doornbos Fysio Groep op onze locatie aan de Abdijstraat 26. Een afspraak is niet nodig maar het is handig als u van te voren laat weten dat u komt en waarvoor, zodat we u bij de juiste sportfysiotherapeut kunnen inplannen.

Directe lijn met Amphia en Medinova

Doornbos Fysio Groep is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van sportblessures en heeft veel ervaring met (top)sport. We hebben dan ook een directe lijn met het Amphia ziekenhuis, kliniek Medinova en diverse andere medische en paramedische instellingen.

We hebben verschillende behandelmethoden in huis om uw revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen, zoals dry needling, onderzoek door middel van echografie, onze Contrex®-meetapparatuur en de TMG100.

Als enige praktijk in de regio heeft Doornbos Fysio Groep een eigen kunstgrasveld zodat we uw behandeling op uw sport kunnen afstemmen. Topsporters kunnen zelfs diverse keren per dag bij ons komen trainen opdat ze zo snel mogelijk weer op het sportveld staan.